/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Home » Enkelstukken

Enkelstukken

 

 Foto: boven een Brits-Indische variant, onder een Brits geproduceerde.

De P37 webbing enkelstukken ('anklets') werden standaard uitgereikt. Deze waren vaak van Brits-Indische productie, te herkennen aan een groffer geweven en minder stijve soort webbing. Vaak werden de enkelstukken ingesmeerd met zwarte schoensmeer en soms groen of zwart geverfd. De linker- en rechter anklet zijn een spiegelbeeld van elkaar. De correcte draagwijze is met de riempjes naar achter wijzend.

 

In plaats van anklets werden korte wollen beenwindsels ('puttees') ook regelmatig gedragen. Welke van deze twee opties de voorkeur heeft is persoonlijk en beide zijn correct, hoewel de webbing anklets wel nodig zijn voor enkele specifieke uitbeeldingen. Daarom dienen de leden van de werkgroep over ten minste een paar te beschikken.

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb