Lid worden?


Heb je interesse in de roerige geschiedenis van Nederlands-Indië tijdens de laatste jaren van Nederlands bestuur en ben je nieuwsgierig geworden naar deze werkgroep en deze hobby? Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde nieuwe leden, man én vrouw!


Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via de site, onze Facebook-pagina of spreek ons eens aan tijdens een evenement. Een evenement meedraaien om eens kennis te maken met de hobby en de groep is geen probleem, kleding en uitrusting kan geleend worden. Ervaring met re-enactment of militaire dienst is geen vereiste. Uiteraard helpen we alle nieuwe leden met tips en kennis bij het aanschaffen van hun eigen kleding en uitrusting.


We hebben verschillende soorten evenementen per seizoen, van publieke weekenden tot besloten reünies en op speciale uitnodiging van Defensie. Per evenement wordt de specifieke uitbeelding aangepast indien nodig, maar ons uitgangspunt blijft het 3de Bataljon Regiment Stoottroepen van de 3de Infanterie Brigade Groep. Deze evenementen geven een uitstekende gelegenheid om in contact te komen met de snel kleiner wordende groep veteranen en het publiek uitleg te geven over een periode die de meeste mensen alleen kennen via de term 'Politionele Akties'.

 

Wil je meer informatie? Vraag het ons via hetvergetenleger@hotmail.com of via http://www.facebook.com/groups/hetvergetenleger1947/

 

Contact via het formulier op de site werkt natuurlijk ook; zie het menu linksboven.

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb