/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Home » Lidmaatschap

Lidmaatschap

 

Het lidmaatschap van deze werkgroep staat niet zonder meer open voor iedereen. Van potentiĆ«le leden wordt verwacht dat zij gemotiveerd kunnen aangeven waarom zij juist deze periode willen uitbeelden. Er geldt dus een soort van 'sollicitatieplicht'. Wij verwachten dan ook van leden een zeker niveau van kennis omtrent de geschiedenis van de uitgebeelde periode, alsmede enige kennis van de Nederlandse koloniale geschiedenis in het algemeen.

De reden hiervoor is eenvoudig; omdat wij veel met veteranen en hun familieleden in aanraking komen en uit respect voor hun eigen persoonlijke geschiedenis zijn wij verplicht een accuraat beeld neer te zetten. Daarom bestaat deze groep slechts uit mensen met een serieuze interesse in dit conflict. Zo zijn wapens voor ons slechts een hulpmiddel bij de uitbeelding; er zullen slechts zeer incidenteel 'mock-battles' gehouden worden. 

Mensen met een serieuze interesse in het uitbeelden van dit stuk geschiedenis die bereid zijn tijd, geld en vooral moeite in een goede uitbeelding te steken nodigen wij van harte uit eens contact met ons op te nemen. Enige ervaring in het re-enactment of zelfs het hebben van het benodigde materiaal is zeker geen vereiste, het hebben van de juiste instelling wel. De meeste van onze leden hebben zelf ook familieleden die tijdens dit conflict gediend hebben, en het blijkt dat dit een goede motivatiebron kan zijn.

Deze werkgroep maakt deel uit van de vereniging 'MARS' en alle leden dienen dan ook lid te zijn/worden van deze vereniging.

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb