Secundaire Uitbeeldingen

 

Al naar gelang de situatie kunnen wij naast onze hoofduitbeelding een aantal secundaire uitbeeldingen neerzetten, elk met hun eigen specifieke geschiedenis, uniformering en uitrusting. Per gebeurtenis wordt - indien van toepassing - bepaald welke secundaire uitbeelding gewenst is, en in welk formaat.

Elk lid van de werkgroep mag zich naar wens bezighouden met een of meerdere secundaire uitbeeldingen, maar dit is slechts toegestaan als het lid de hoofduitbeelding (3-IBG) volledig op orde heeft voor wat betreft kleding en uitrusting. Voor alle leden geldt dat de hoofduitbeelding op de eerste plaats komt.

In het menu links staat een niet-limitatieve lijst van secundaire uitbeeldingen waar wij mee bezig zijn. Over het algemeen zijn wij hier zeer flexibel in, zeker voor eenmalige evenementen zoals re√ľnies. Verder kunnen wij vrijwel alle standaard infanterie-eenheden uitbeelden.

Musea, veteranenorganisaties en -instellingen en anderen die belangstelling hebben voor een static display gedurende een evenement nodigen wij graag uit om eens contact met ons op te nemen.

 


 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb