/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Home » Small & Large Pack

Small & Large Pack

 

Foto: een small pack, gemaakt in Brits-Indië

Elke infanterist werd uitgerust met een grote- en een kleine webbing tas, bekend als de large- en small pack. De large pack werd alleen gedragen op mars, terwijl de small pack bedoeld was voor gebruik bij gevechtsoperaties. Met 2 L-riemen kunnen beide packs als rugtas gedragen worden, of met een kruisriem als schoudertas.

 

Het model van large- en small pack is vrijwel gelijk, alleen het formaat verschilt. Ook zijn er verschillen in hoe de packs gedragen kunnen worden, met elk een eigen manier van bevestiging van de kruis- en L-riemen. Bovendien is de small pack intern opgedeeld in 3 vakken. Het komt echter voor de interne stoffen verdeling eruit is gesneden, zodat er een enkele grote ruimte is.

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb